Zanox tar över Buy.at:s kundbas i Skandinavien

Via ett pressmeddelande meddelade zanox igår att de tar över Buy.at:s kundbas i Skandinavien och Nederländerna.

Via ett pressmeddelande meddelade zanox igår att de tar över Buy.at:s kundbas i Skandinavien och Nederländerna. Kunderna kommer att integreras i zanox affiliatenätverk med omedelbar verkan.

Buy.at som är en del av Digital Window köptes av Axel Springer förra året. Axel Springer äger också zanox.

Efter övertagandet av kundbasen ökar zanox sina marknadsandelar och stärker sin position som det näst största affiliatenätverket i Skandinavien.

Såväl zanox publishers som annonsörer kommer att kunna dra nytta av att vi nu expanderar vårt nätverk i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Annonsörer, som nu byter från Buy.at till oss, kommer att få en större räckvidd via zanox nätverk och våra publishers kommer att tjäna på att vårt erbjudande blir ännu attraktivare, säger Frédéric Saigne, Sverigechef på zanox.

Förra veckan figurerade även rykten kring att mediejätten Axel Springer var intresserade av att köpa TradeDoubler i syfte att slå ihop de två konkurrenterna. Mer om dessa rykten hittar du bland annat på di.se och Dagens Media.

Urban Gillström blir ny VD för TradeDoubler

Urban Gillström som närmast kommer från det amerikanska IT/telekom-företaget Comverse Inc ersätter Örjan Frid, som varit interims-VD och koncernchef sedan december 2008.

Urban Gillström som närmast kommer från det amerikanska IT/telekom-företaget Comverse Inc ersätter Örjan Frid, som varit interims-VD och koncernchef sedan december 2008.

Innan Comverse Inc har Urban Gillström en lång karriär inom Ericsson bakom sig, bland annat som chef för Ericssons företagsmarknad globalt och VD för Sony Ericsson Mobile Communications i USA.

”Vi är väldigt glada över att kunna presentera Urban Gillström som ny VD för TradeDoubler. Han kommer att bli en stor förstärkning och uppfyller väl styrelsens krav på en VD med dokumenterat starkt ledarskap och erfarenhet av att leda internationella organisationer”, säger Mats Sundström, styrelseordförande för TradeDoubler.

Läs pressmeddelandet på TradeDoublers webbplats